Nieuws

Meditatie avonden

Copyright 2011

Spirituele Beleving ©

Sabine Hogerwaard

Meditaties avonden

Vragen over de meditatie avonden:

Maandelijks wordt er een meditatie avond georganiseerd. Deze staat vaak in een bepaald thema zoals Planetairy Healing. Dit betekent dat we gezamelijk energie aan de aarde schenken. Door de vervuiling in de wereld heeft de aardbol flink wat te verdragen. Het is dan ook een goede zaak om healende energie te sturen naar de aarde. Ook zullen bepaalde werelddelen extra aandacht krijgen als dat nodig is of bepaalde wereldse veranderingen, denk bijvoorbeeld aan gebieden waarin aardbevingen, overstromingen of andere rampen zijn geweest. Het is zeer belangrijk dat we op deze situatie geen angst of oordeel zetten, maar juist licht en liefde. Tijdens de avond spelen de 4 elementen; water, aarde, lucht en vuur spelen een rol in dit geheel. Tijdens de avond krijgt u naast een fijne meditatie een drankje en een hapje aangeboden. En is er vaak mogelijkheid om je te laten smudgen (sjamanistische aura reiniging). Verder zal de avond iedere keer anders zijn, ook de meditatie ook iedere keer varieert. Enige meditatie ervaring is meegenomen, maar ook onervaren zijn van harte welkom.

Naast deze meditatie avonden zijn er nog andere meditatie avonden bijvoorbeeld rondom volle maan of met speciale dagen zoals lente of herfst equinox en zomer of winter zonnenwende. De Wesak viering is ook altijd een bijzonder feest wat jaarlijks terugkomt met volle maan in mei en de dag buiten de tijd eind juli. Ook is jaarlijks aan het eind van het jaar de wensmeditatie, die ook heel leuk is om samen met het gezin te doen. Kijk op de agenda voor recente data.

Heeft u vragen over de meditatie avonden of wilt u zich inschrijven voor een cursus, dan kunt u altijd contact met mij opnemen via mijn emailadres: info@spirituelebeleving.nl

Spirituele Beleving

Basis Cursus Meditatie voor Spirituele Ontwikkeling: (voor beginners)

Mocht u graag meer rust en ontspanning in uw leven willen. Steviger in uw schoenen willen staan. Op zoek naar uitdagingen en zelfkennis dan is deze basis cursus Meditatie voor beginners iets voor u. Een basiscursus waar we vanaf het begin beginnen. Deze cursus leert u ontspannen, aarden, werken met violette vuur, aura opschonen en bovenal mediteren. Geeft inzichten en helpt zo uzelf te ontwikkelen op zowel spiritueel als mentaal gebied. Heeft u interesse, schrijf u zich dan in via mail. Deze cursus is mogelijk (met voorkeur) in groepsverband, omdat u zo vaak makkelijker bredere kennis kunt verzamelen of met persoonlijke begeleiding, mocht u moeite hebben met het groepsverband. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen. Je kunt je nog steeds opgeven voor een basiscursus!

Basis Cursus Meditatie voor Spirituele Ontwikkeling deel 2: (vervolgcursus)

Indien u de eerste cursus heeft afgerond of u heeft zelf de basis al goed onder de knie dan is er ook een vervolgcursus. Hierin word o.a. reinigen met rozen, intensieve reiniging en activatie van de chakra's, reinigen van beelden, overtuigingen, oordelen en gedachtenvormen, contracten verbreken en ontkoording behandeld.

Meditatie avonden :

Woensdag 30 mei: Wesak viering om 20.30
Donderdag 28 juni: volle maan meditatie om 20.30

Meer cursusmogelijkheden met een cursus op maat.

Spiritueel creatieve cursussen: (voor iedereen)

Er is ook een ruim aanbod in diverse creatieve cursussen met een tintje spiritualiteit. In dit aanbod zitten o.a. wensdoos maken, mandela tekenen of droomvanger maken. Voor een meer uitleg over diverse cursussen, ga dan naar de pagina: spiritueel creatief. Klik op de link om naar deze pagina te gaan of neem contact op. Deze cursussen worden enkel op aanvraag gegeven.

Cursussen op maat: (voor iedereen)

Er zijn volop andere cursussen mogelijk die speciaal op behoefte worden samengesteld. Verheven meester of engelen cursussen waarin je samenwerkt met een verheven meester of engel en hierbij diverse vraagstukken en ontwikkelingen doorloopt. Maar ook cursussen waar met diverse kaart technieken gewerkt word. Er zijn veel diverse mogelijkheden, dus voor interesse kunt u het beste contact opnemen.

aaaaaaaaaaaaiii