Informatie over de betekenis van uw huisnummer vindt u in het volgende artikel: spirituele betekenis huisnummer.

Informatie over meester getallen van Ronna Herman en drievoudige engelen cijfers van Doreen Virtue: uitleg getallen.

U kunt bij mij terecht voor een cursus huisreiniging en smudge sets om zelf uw huis te reinigen. Onderdelen zijn ook los verkrijgbaar zoals witte salie en houtskooltjes. Nu ook smudgeveren verkrijgbaar. De prijzen van een huisreiniging en de producten kunt u vinden in mijn prijslijst.

Nieuws

Huisnumerologie

Copyright 2011

Spirituele Beleving ©

Sabine Hogerwaard

Huisnumerologie

Vragen, opmerkingen of klachten:

Een huis zuiver en schoon houden is erg aangenaam en zorgt voor een goede sfeer. Daarom is spirituele huisreiniging een goede manier om een mooie, zuivere en krachtige energie in uw huis te creëren. Buiten dat het huis gereinigd is, is het interessant om te weten dat ieder huis een eigen energie bevat en dit heeft invloed op ons leven. Ook hebben allerlei symbolen effect op de energiestroom in ons huis en staan vaak voor een bepaalde kracht of betekenis. Voorbeeld een cirkel staat voor eenheid, perfectie, eeuwigheid en voltooiing. Het vierkant symboliseert de vier elementen: lucht, water, aarde en vuur. Dit zijn enkele voorbeelden. Naast symbolen bevat je huis ook een nummer, ook dit getal heeft een invloed op de energie van uw hele huis en heeft ook een speciale betekenis. Het komt vanuit de numerologie. Dit wil zeggen dat een getal naast het uitdrukken van een hoeveelheid ook een spirituele kracht heeft. In principe kunt u cijfers en getallen dus ook als symbolen zien. Er zijn natuurlijk vele factoren die invloed hebben op de energie binnenshuis, maar de numerologie van uw huis is zeer belangrijk op de eigen energie van uw gehele huis. In dit artikel zal ik ingaan op de numerologie van het huis, hoe u deze kunt berekenen en wat de betekenis is van de essentie van het getal in uw huis.

Hoe berekent u het nummer van uw huis: Als u in een huis woont met een gewoon huisnummer, dan gebruik enkel de cijfers. Indien uw een huisnummer heeft van 1 t/m 9 is dat het getal van uw huis, maar als u een hoger cijfer heeft dan 9, reduceert u dit tot één getal. Bijvoorbeeld als u woont op nummer 19, maak dan de volgende rekensom 1+9= 10 -> 1+0 = 1 dan bevat uw huis een 1- energie. Mocht uw huis een letter bevatten zoals 36C zet dan de letters om in cijfers door A=1, B=2, C=3 etc. Voorbeeld 36C wordt 3+6+3= 12 -> 1+2=3 dit huis bevat dan een 3-energie.

Er zijn huizen die helemaal geen nummer bevatten enkel een naam, dan kun je met onderstaande tabel de naam omzetten in cijfers.

Voorbeeld: Grachtenpand: 7+9+1+3+8+2+5+5+7+1+5+4= 57 -> 5+7=12->1+2=3 dan bevat dit huis een 3-energie. Let op dit geld enkel als het huis geen huisnummer bevat, u hoeft dus niet de straatnaam mee te rekenen indien u een huisnummer hebt.

Zoals u al begrepen heeft zijn er 9 verschillende energieën. Er zijn echter 3 uitzonderingen buiten deze negen. Namelijk nummer 11, 22 en 33. Deze reduceert u naar 2, 4 en 6 maar bevatten buiten deze respectievelijke energie ook nog een eigen speciale toevoegende energie.

Om de spirituele betekenis van de huisnummers te weten te komen, klik dan op de volgende link: spirituele betekenis huisnummer  

Heeft u over de huisreiniging, de verschillende methodes en de andere mogelijkheden vragen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen via mijn emailadres: info@spirituelebeleving.nl

Spirituele Beleving

aaaaaaaaaaaaiii