Tera Mai ™ Reiki & Seichem

Copyright 2011

Spirituele Beleving ©

Sabine Hogerwaard

Tera Mai™ Reiki & Seichem:

Vragen over Tera Mai™ Reiki of Seichem:

Reiki is over het algemeen wel een bekend healing systeem. Er zijn echter wel verschillende vormen en vertakkingen in de Reiki te vinden. De algemeen bekendste vorm is Usui Shiki Ryoko, waar ik de eerste graad in heb behaald. De vorm waar ik mee werk is Tera Mai™ Reiki en Seichem waarin ik in beide vormen zowel eerste als tweede graad heb behaald en sinds april 2014 het masterschap in Tera Mai ™ Reiki. Ik heb gekozen om me verder te ontwikkelen in deze vorm, omdat ik deze als zeer krachtig en zuiver ervaar en hier het meest effectief mee kan werken.  

Spirituele Beleving

Wat is Tera Mai™ Reiki en Seichem?

Reiki is een healing stroom die zich in ieder van ons bevindt, echter in de loop der tijd raakt het kanaal waardoor de energie stroomt vaak verstopt en is er geen goede energiestroming. Door een reiki inwijding wordt dit kanaal terug opengesteld en word geleerd dit toe te passen voor een healing of dat nu voor uzelf is of voor anderen. De helende reiki energie komt rechtstreeks uit de bron, (sommige zullen hier hun eigen benaming voor hebben, zoals heilige geest, spirit of God) het stroomt door ons heen en maakt van ons een kanaal die de energie doorgeeft. Meestal gebeurt dit door middel van handoplegging. Er zijn verschillende handposities die gebruikt worden tijdens een behandeling. Op de foto's hiernaast zie je enkele voorbeelden.  De behandeling zal liggend plaatsvinden op een massage tafel of zittend in een stoel.

Tera Mai™ en Seichem zijn healing systemen van Kathleen Milner. Dit systeem werkt met vier elementen Aarde (Reiki), Water (Sophi_El), Lucht (Angelic Light) en Vuur (Sakara). De Tera Mai™ Reiki is gebaseerd op het element aarde en voelt liefdevol en zacht aan. Seichem werkt met alle vier de elementen en kan vaak als krachtiger ervaren worden.  Tera Mai™ Reiki en Seichem kunnen helpen bij fysieke, emotionele en mentale klachten, aangezien het doorwerkt in zowel het fysieke lichaam als op alle niveaus, waardoor er weer balans komt tussen lichaam en geest. Het kan helpen bij genezing van bepaalde ziektes of helpen met emotionele stukken uit het verleden. Het is geen vervanging van de medische geneeskunde, maar is een toevoeging. Een behandeling wordt met kleding aan gegeven! Binnen de Tera Mai™ Reiki en Seichem zijn ook verschillende soorten healingstechnieken die gebruikt worden, om blokkades op te ruimen, chakra's te balanceren, karma op te zuiveren  en koorden te verbreken. Wat u nodig heeft zal van te voren besproken worden en is afhankelijk wat de klachten zijn.

Na een behandeling voelen de meesten zich ontspannen of juist energiek. Ze hebben over het algemeen het gevoel beter in hun vel te zitten. Soms kan het voorkomen dat iemand zich emotioneel voelt of boos. Dit komt omdat er dan bepaalde stukken losgelaten worden en omgezet zullen worden. Dit gaat vaak na een korte tijd over. Mocht u langer last ondervinden kunt u altijd terug komen voor een vervolgbehandeling, zodat er weer een gevoel van balans ontstaat.

Heeft u vragen over Tera Mai™ Reiki, Seichem Behandelingen of cursussen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen via mijn emailadres: info@spirituelebeleving.nl

Voor meer informatie over Tera Mai™ en Seichem Reiki kunt u bij mijn links de websites van Tera Mai™ en Kathleen Milner vinden.

Cursussen in Tera Mai™ Reiki:

Met het behalen van Tera Mai™ Reiki Masterschap ben ik nu officieel bevoegd om cursussen te geven in Tera Mai™ Reiki 1, Reiki 2 en Reiki 3 (het Masterschap).

Tera Mai™ Reiki graad I:

De eerste graad is een geschenk voor uzelf. Het helpt heling te geven aan het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam en zo komt u perfect in balans. Deze heling geeft u d.m.v. handoplegging aan uzelf of een fysiek aanwezig persoon.

Tijdens deze cursus krijgt u een inwijding in de Tera Mai™ Reiki eerste graad. Uitleg over de herkomst van Tera Mai™ Reiki, handposities, verschillende helingsmethodes en oefeningen. Na inwijding in de Tera Mai™ Reiki graad I maakt u een reinigingsperiode van 21 dagen door, dit is nodig om de universele energie goed te intergreren in uw 7 hoofdchakra's en uw gehele systeem.

De cursus bestaat uit 2 dagen van 10.00 tot ongeveer 16.30. Inbegrepen zijn lunch, lesmap en certificaat. Nadien wordt er nog een terugkomdag ingepland.

Tera Mai™ Reiki graad II:

De tweede graad is een verhoogde energie van de eerste graad. De handoplegging wordt hierdoor aanzienlijk krachtiger. Tevens leert u op afstand helen en kunt u de persoon behandelen zonder dat deze fysiek aanwezig hoeft te zijn. U leert nu met Tera Mai™ Reiki symbolen te werken.

Tijdens deze cursus krijgt u inwijding in de Tera Mai™ Reiki tweede graad. Uitleg over de symbolen en op afstand te helen. Na inwijding in Tera Mai™ Reiki graad II maakt u wederom een reinigingsperiode van 21 dagen door.

De cursus bestaat uit 2 dagen van 10.00 tot ongeveer 16.30. Inbegrepen zijn lunch, lesmap en certificaat. Nadien wordt er nog een terugkomdag ingepland.

Tera Mai™ Reiki graad III (Masterschap):

De derde graad is het behalen van Masterschap in Tera Mai™ Reiki en maakt u zo tot leraar of lerares in deze ultieme energie. U kunt nu zelf Tera Mai™ Reiki inwijdingen en cursussen geven.

Tijdens deze cursus krijgt u inwijding in de Tera Mai™ Reiki Mastergraad en leert u zelf inwijdingen te geven. Na inwijdingen heeft u wederom 21 dagen een reinigingsperiode, maar daarna bent u volledig geïntergreerd in de energie.

De cursus bestaat uit 1 dag van 10.00 tot ongeveer 16.30 en een terugkomdag voor een extra inwijding.
Inbegrepen zijn lunch, lesmap en certificaat.

Omscholing Reiki I (Usui) naar Tera Mai™ Reiki I:
Indien u al ingewijdt bent in Reiki van  Usui Shiki Ryoko
  vorm en graag de hogere en zuivere vorm van Tera Mai™ Reiki wilt ontvangen is er de mogelijkheid voor een herinwijding en omscholing. U betaalt dan een gereduceerd tarief. Ga voor tarieven van de diverse Tera Mai™ Reiki graden naar de prijslijst . Het verschil tussen beide Reiki vormen is dat Tera Mai™ Reiki completer is, aangezien deze met alle elementen werkt en Usui reiki enkel het element aarde. Bovendien wordt u bij Tera Mai™ Reiki in beide handen ingewijd in tegenstelling tot Usui reiki.

Er is ook Tera Mai™ Reiki eerste graad cursus voor kinderen voor een gereduceerd tarief.
Voor informatie kunt u contact opnemen!

https://www.facebook.com/spirituele.beleving

aaaaaaaaaaaaiii